NOR Rating info

Nyttige lenker

Nye seil? Sjekk dette...

Utskrift E-post

Mange skal ha nye seil før 2014. Her er noen ting vi får spørsmål om og som man bør passe på enten man kjøper nye eller brukte seil:

-          Hvordan får man overført solgte seil til ny båt? 

 

En måler må legge inn seildata på den nye båten i databasen. Melding om sletting av seilnummer på seilene  sendes til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

-          Hvordan får man slettet seil som ikke eksisterer?

Forslag til svar: Seilene settes inaktivt på båten  i første omgang. Melding om sletting av seilnummer på seilene  sendes til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

-          Når nye seil kjøpes for neste sesong.  Hva skal seileren passe på og hvordan unngås tilleggsavgift

Det er viktig at seileren kontrollerer at alle seilene fremgår av målebrevet før avgiften betales for 2014. Dersom nye seil ikke fremkommer må disse registreres av måler/seilmaker før avgiften betales første gang. Seil som kommer i løpet av sesongen må registreres og ny VPP beregnes. Dersom seilet ikke er større enn største seil du allerde har, blir det ingen endring i VPP. Avgiften må betales selv om VPP ikke endres.

Treff: 15381
Laster nyheter...