NOR Rating info

Nyttige lenker

Åpnet for betaling av NOR Rating målebrev

Utskrift E-post

Det er nå åpnet for betaling av NOR Rating målebrev for 2014.

Før betaling vil vi  oppfordre alle til å gå igjennom dataene for båten slik at målebrevet blir riktig med en gang.

Logg inn på www.norlys.org og søk opp din båt. Har du glemt ditt brukernavn eller passord, kan du sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og få tilsendt dette på nytt. Det er viktig at du ikke oppretter en ny brukerkonto dersom  du allerede har en brukerkonto i fra tidligere.

 

Sjekk målebrevet ditt. Er alle data korrekt? Ligger alle seilene inne? Har du riktige seil aktive? Skal du seile med asymmetrisk spinnaker i år og ønsker å fjerne spinnakerbommen i fra målebrevet?
Dersom du oppdager feil eller mangler som du ikke kan rette på, må du kontakte en lokal måler for å rette opp feilene. Liste over målere finner du på www.seiling.org. Har du spørsmål kan du kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Som et tips minner vi om at du kan opprette en brukerkonto på www.orc.org «Sailorservice».  Her kan du hente opp måledata for din båt (dersom denne hadde målebrev i fjor) , simulere ulike seilkonfigurasjoner  og få en indikasjon på hvordan dette slår ut på båtens rating. OSN tallet her tilsvarer NOR Rating tallet for båten.

Når båtens data er riktig, kan du betale målebrevet ditt. Før 1 mai koster det 300.-, senere er avgiften 400.-
Etter at du har betalt for årets målebrev, vil endringer i seilkonfigurasjon, skrog eller rigg mål  som medfører ny rating beregning koste  200,- pr. beregning.

I noen tilfeller har ikke bruker fått beskjed når NOR Rating målebrev er betalt. Som regel har betalingen gått igjennom. Vi beklager dette. Vent en stund, gjerne et kvarter for å sjekke om kvitteringen har kommet i eposten. Sjekk også hvorvidt båtens målebrev er satt som gyldig. Vent med å med å prøve å betale på nytt til du er helt sikker på at betalingen ikke har gått igjennom.

Når du er innlogget på www.norlys.org  er det fint om du sjekker at din adresseinformasjon og epost adresse er korrekt. Denne informasjonen finner du under menyvalget «persondata».

Når du har betalt ditt målebrev vil det gå noen dager, opp til en uke, før vi får beregnet båtens nye rating. I mellomtiden vil det stå ‘MANGLER’ som rating i ditt målebrev. Målebrevet finner du på www.seiling.org under menyvalget "Båtdata".

Treff: 14143
Laster nyheter...