NOR Rating info

Org. Dokumenter

Presentasjon og måleveiledning 2015

 Utskrift E-post

Sverre Ellingsen  informerte om NOR- Rating for seilere  i Møre og Romsdal lørdag 21. mars. Her er presentasjonene:

icon Presentasjon: NOR-Rating_2015 (1.15 MB)

icon Måleveiledning_2015 (1.47 MB)

Treff: 2952

Årsmøtet 2015: NOR-Rating vil samle storbåtseilerne

 Utskrift E-post

Skal samtale med NORC om sammenslåing av klasseklubbene.

Sverre Ellingsen (KNS) fortsetter som leder i NOR-Rating. Med seg i styret har han  Rune Terje Hjertås (Tønsberg SF) Endre Steinbru (Fredrikstad SF) og Stig Gard Paulsen (Seilforeningen 1929 Stavanger).

Den viktigste saken på årsmøtet ble vedtaket om å sondere terrenget for å slå sammen de to klasseklubbene som administrerer regelverket for respittseiling i Norge. Bakgrunnen for dette er at NSF fikk søknad om å arrangere NM i respittseiling fra både NOR Rating og NORC.  En samlet klasseklubb vil vi kunne handtere slike spørsmål enklere og  innenfor klasseklubben.

Les mer: Årsmøtet 2015: NOR-Rating vil samle storbåtseilerne

Treff: 2597

Lover og Regler for NORrating 2013

 Utskrift E-post

Lover og regler for NORrating kan lastes ned her. NORratng vil bli det offisielle navnet på organisasjonen så snart alle formalitetene rundt navneendringen er ordnet.

Nye_Lover_for_NORLYS_desember_2012

NORLYS_regler_for_2013

Treff: 3765

Første året gratis!

 Utskrift E-post

 

NORrating besluttet på årsmøtet at målebrev eller sertifikat skal være gratis første året for nye medlemmer. Det betyr at seilere som ikke har har løst målebrev tidligere vil få gratis medlemsskap og målebrev første året. Dersom det er nødvendig å måle båten må du besørge dette selv. Meld fra til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du er ny og vil benytte deg av tilbudet.

Treff: 2932